23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

28 жовтня 2016

Круасан класичний


10.00 -15.00 Круасан класичний, круасан з кремом, Даниш фруктовий, Майстер-клас Bread Festival.

Під час майстер-класу ви побачите процес приготування листкового тіста, а так же виробів з нього. Денис Суховій прагне працювати на українській сировині, використовуючи наше масло і борошно. Під час майстер-класу Денис розповість про нюанси і відмінності в роботі з різною сировиною, покаже як зробити класичний круасан, інші вироби з листкового тіста, такі як данська слойка з фруктами.


Організатори: Гільдія Пекарів України, ITE Group, Прем'єр Експо. За підтримки Кулінарної Академії Ектора Хіменес-Браво

Партнери: професійне обладнання – Новий Проект, професійний посуд, інвентар – Форвард

Цільова аудиторія: майстри, технологи, пекарі, кондитери

Місце проведення: МВЦ, BreadFestival Zone

Вартість: 700 грн


Купити квиток

Назадimg

Archive