23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Кулінарія при супермаркетах і ресторанах


Цільова аудиторія: рітейлери, власники продуктових магазинів, кафе і ресторанів

10.00-11.30 Круглий стіл «Кулінарія при супермаркетах і ресторанах як спосіб підвищення прибутковості бізнесу»
Ви дізнаєтеся про те, як організувати успішну кулінарію при продуктовому магазині або кафе, а також, як правильно скласти меню і організувати робочі процеси на кухні.
Кафе-кулінарії стали безперечним трендом цього року. На круглому столі ми поговоримо з шеф-кухарями найвідоміших українських супермаркетів про оптимальний меню кулінарії і популярних стравах серед покупців. Ми також обговоримо, як створити власну кулінарію і як тиражувати успішні формати працюють кулінарій.
Лектори: Novus, Сільпо, Good Wine та інші
 
12.00-13.00 Фабрики-кухні і їдальні нового формату
- Корпоративне харчування: готувати самостійно або співпрацювати з фабриками-кухнями?
- Фабрика-кухня: переваги партнерства
- Їдальня нового формату: чого хочуть гості і як це зробити
- Як збільшити пропускну здатність їдальнею. Автоматизація та оптимізація процесів
- Доставка корпоративних обідів як спосіб підняти рентабельність їдальнею
- Особливості роботи з постачальниками
Лектор: Ірина Авруцький - засновник і керівник консалтингової компанії Like4Like, бізнес-консультант. У ресторанному бізнесі з 2006 року. З 2014 року Ірина керує власною консалтинговою компанією Like4Like, а також веде проекти по виходу на ринок Росії та СНД і розробці стратегії розвитку бізнесу по франшизі. Автор рубрики «Маркетинг» в журналі «Ресторанні Ведомости», викладач школи ресторанного менеджменту RMA. Автор книги «Битва за гостя: стратегія і тактика ресторанного маркетингу».

Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks
Вартість: 300 грн (За круглий стіл і Лекцію)

Купити квиток

Назадimg

Archive