23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Організація сервісу доставки здорової їжі


Цільова аудиторія: рітейлери, власники продуктових магазинів, кафе і ресторанів, заготівельних цехів

13.30-15.00 Дискусійна панель «Організація сервісу доставки здорової їжі»

Ви дізнаєтеся про те, як організувати сервіс доставки їжі, а також про особливості роботи з категорією здорового харчування. Здорове харчування - найактуальніший тренд нашого часу, популярність якого з кожним роком буде тільки збільшуватися.
Організація сервісу доставки їжі вимагає набагато менших вкладень за рахунок відсутності ресторану з залом для обслуговування гостей, але має свою специфіку: великі витрати на маркетинг і рекламу, а також організацію прийому і логістики замовлень. Ми також обговоримо:
- Як виправдати очікування замовника
- Організувати самостійну доставку або віддати доставку на аутсорсинг.
- Як правильно скласти меню
- Нові маркетингові формати просування послуг
Спікери: власник сервісу Eat Easy Тетяна Бондарчук
Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks
Вартість: 300 грн

Купити квиток

Назадimg

Archive