23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Як відкрити свій перший ресторан


Цільова аудиторія: підприємці


15.30-18.00 Дискусійна панель «Як відкрити свій перший ресторан / бар / кав'ярню: історії успіху рестораторів-новачків»
На дискусійній панелі спікери поділитися своїми надихаючими історіями про початок власного бізнесу і розкажуть, як вони пройшли шлях від ідеї до відкриття власного місця. Ми також дізнаємося з якими складнощами вони зіткнулися на своєму шляху і як уникнути типових помилок. Час економічної кризи - відмінна можливість для старту нового бізнесу з максимально низькою ціною входу на ринок. Звільняється безліч приміщень, значно знижується вартість оренди, старі ресторани закриваються і дають можливість новим ресторанам, барам і кафе проявити себе. На дискусійній панелі ми зібрали власників ресторанів, барів і кафе, які відкрили свій бізнес при мінімальних вкладеннях і швидко змогли досягти успіху і популярності.
Спікери: співвласник Піар Бара Надія Перевізник, співвласники ресторану Кіфлік Олена Бортники Тетяна Юрович.

Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks
Вартість: 300 грн

Купити квиток
 

Назадimg

Archive