23-25 Жовтень, 2019

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

27 жовтня 2016

Вулична їжа


Цільова аудиторія: ресторатори, підприємці-початківці, власники кіосків вуличної їжі, кухарі

14.00-15.30 Дискусійна панель «Вулична їжа і малі формати громадського харчування»
Фестивалі вуличної їжі стали помітним міським явищем не тільки в Києві, а й в Одесі, Львові та інших містах. Під час загального економічного занепаду особливо популярними стають малі формати громадського харчування, а кіоски з вуличною їжею стають привабливим бізнесом з невеликими витратами на старт. Разом з власниками популярних вуличних кіосків і з організаторами фестивалів їжі ми обговоримо актуальні тренди, найголовніші аспекти ведення цього бізнесу і типові проблеми, з якими можуть зіткнутися власники кіосків вуличної їжі в своїй повсякденній роботі.
Спікери: Євген Морган, організатор «Цимес Маркета», Одеса

Анна-Завертаило-уличная-еда-Бруттер-и-Даинер.PNG
Роман Тугашев - організатор фестивалю вуличної Їжі Анна Завертайло - співвласниця вуличного кіоску «Diner» і кафе «Бруттер», Анастасія Колесникова - засновник московського проекту «Місцева їжа»

    
 
16.00-18.00 «Реформування ресторанного ринку і малі формати харчування»
 

Анастасия-Колесникова-Местная-Еда-панель-по-Уличнои-Еде.PNG
 
Спікер: Анастасія Колесникова - засновник проекту «Місцева їжа», який включає кілька підпроектів: food coworking для тих, хто хоче відкрити гастропроект, промо-ящик з продуктами місцевих виробників, щомісячні міські маркети їжі. Діяльність некомерційної організації «Місцева їжа» спрямована на підтримку стартапів.


Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
Вартість: 300 грн (за дискусійну панель і лекцію)

Купити квиток

На всі заходи WorldFood Business Talks діє спеціальна знижка. Ви можете відвідати всі заходи, що відмічені знаком WorldFood Business Talks за ціною 1500 грн детальніше
Назадimg

Archive