23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Організація сервісу доставки здорової їжі


Цільова аудиторія: рітейлери, власники продуктових магазинів, кафе і ресторанів, заготівельних цехів

Татьяна-Бондарчук-Доставка-здоровое-питание.PNG10.00-11.00 Дискусійна панель «Організація сервісу доставки здорової їжі»

Ви дізнаєтеся про те, як організувати сервіс доставки їжі, а також про особливості роботи з категорією здорового харчування. Здорове харчування - найактуальніший тренд нашого часу, популярність якого з кожним роком буде тільки збільшуватися.

Організація сервісу доставки їжі вимагає набагато менших вкладень за рахунок відсутності ресторану з залом для обслуговування гостей, але має свою специфіку: великі витрати на маркетинг і рекламу, а також організацію прийому і логістики замовлень. 

Ми також обговоримо:
- Як виправдати очікування замовника
- Організувати самостійну доставку або віддати доставку на аутсорсинг.
- Як правильно скласти меню
- Нові маркетингові формати просування послуг

   Експерт Сластін Владислав Володимирович, сертифікований лікар-дієтолог            Міністерства охорони здоров'я України, начальник відділу здоров'я та якості            продуктів компанії Biologic UA





    Спікери: власник сервісу Eat Easy Тетяна Бондарчук
    Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
    Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
    Вартість: 300 грн

Купити квиток

На всі заходи WorldFood Business Talks діє спеціальна знижка. Ви можете відвідати всі заходи, що відмічені знаком WorldFood Business Talks за ціною 1500 грн детальніше
 
Назадimg

Archive