23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

27 жовтня 2016

Українські фермерські продукти і крафтові товари


Цільова аудиторія: рітейлери, власники продуктових магазинів, кафе і ресторанів, фермери і виробники крафтового продуктів.

10.00-11.30 Круглий стіл «Українські фермерські продукти і крафтові товари на полицях супермаркетів і в ресторанах»

Ми поговоримо про фермерство, виробництві крафтового продуктів і ринках збуту. Попит на фермерські продукти зростає. Провідні продуктові мережі вже обзавелися власними фермерськими лавками, продукти для яких привозять з усіх куточків України, але співпраця з невеликими фермерськими господарствами має свою, відмінну від роботи з заводами, специфіку. Під час круглого столу ми обговоримо проблему сертифікації фермерських продукції, специфіку співпраці з українськими фермерами, а також логістику і просування цих продуктів. Про це нам розкажуть люди, які займаються відбором продуктів для полиць найбільших супермаркетів. Багато ресторанів також починають все частіше працювати з фермерським продуктом. Але чи може працювати сьогодні ресторан виключно на фермерських продуктах? Які можуть бути проблеми? Як працювати, коли завжди продукт різний? Про це ми поговоримо з рестораторами, які зробили ставку на фермерські продукт в своїх меню.

12.00-13.30 Консультація «Як фермерам і крафтового виробникам потрапити на полиці супермаркетів і в ресторани»
Фахівці зі закупівель в супермаркетах і ресторанах дадуть консультації фермерам і виробникам крафтового продуктів:
- Як правильно оформити дозвільні документи
- Які стандарти до дизайну упаковки застосовуються на ринку
- В яких продуктових категоріях найвищий попит і мінімальна кількість конкурентів
- Як поліпшити свій продукт, щоб укласти контракт з кращими супермаркетами, ресторанами і продуктовими магазинами.

Лектори:

Алексей Петелько - лавка
фермерских продуктов “Кумпель Груп”, Львов 
 
Всеволод Поліщук і Михайло
Лемак  - крамниця крафтового продуктів Львів
Дмитро Борисов - ресторатор, співвласник ресторанів Канапа,
Остання Барикада, Гастро Рок
Тарас Парандій - Асоціація крафтового виробників
 
Сікорський Дмитро -
власник ресторану «два Карла», Одеса
Клод Ексбрайярт - 
CEO Biologic.ua
 


Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
Вартість: 300 грн. (За круглий стіл і консультацію)

Купити квиток

На всі заходи WorldFood Business Talks діє спеціальна знижка. Ви можете відвідати всі заходи, що відмічені знаком WorldFood Business Talks за ціною 1500 грн детальніше

Назадimg

Archive