23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Конференція Open R&D Lietuva

Агентство з питань науки, інновацій і технологій
Литовський центр аграрних і лісових наук
Литовський університет наук про здоров’я
Університет Александраса Стульгінскіса
Каунаський технологічний університет
Університет Вітаутаса Великого

Open R&D Lietuva – Інноваційні харчові технології для харчової промисловості

СЕРЕДА, 24 ЖОВТНЯ 2018 р.
10:00 – 13:30

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, Київ, Україна

Зареєструватись на конференцію

Упровадження результатів інновацій та наукових досліджень на практиці залишається одним із основних складників створення промисловості, що базується на високих технологіях

Цілі конференції:
  • представити потенціал мережі Open R&D Lietuva;
  • з’ясувати потреби підприємств бізнесу України, пов’язані з упровадженням харчових технологій у їх виробничі процеси;
  • надати рішення інноваційних харчових технологій підприємствам бізнесу України.
 
Тематика конференції:
  • Створення нових функціональних матеріалів
  • Технології виробництва харчових продуктів    
  • Створення інноваційних харчових продуктів
  • Функціональні харчові продукти
Додаткову інформацію можна отримати, скориставшись ел. поштою:

Martynas.survilas@mita.lt

 
ПРОГРАМА
 
10:00 – 10:10 Вітальне слово 
Марюс Януконис, Посол Литви в Україні
п. Кястутіс Шяткус, директор Агентство з питань науки, інновацій та технологій

10:10 – 10:25 Створення нових функціональних матеріалів із застосуванням технологій біологічного рафінування
проф., др. Рімантас Вянскутоніс, Каунаський технологічний університет

10:25 – 10:40 Створення інноваційних харчових продуктів у Литовському університеті наук про здоров’я
проф., др. Лорета Шярнене, Литовський університет наук про здоров’я
10:40 – 10:55 Дослідження в галузі харчової біотехнології в Університеті Вітаутаса Великого

проф., др. Саулюс Міцкявічюс, Університет Вітаутаса Великого
10:55 – 11:10 Інноваційні технології виробництва більш безпечних і високоцінних харчових продуктів
др. Лорета Башінскене, Каунаський технологічний університет

11:10 – 11:30 Перерва на каву

11:30 – 11:45 Інноваційні харчові технології у створенні харчових продуктів спеціального призначення: різноманітність, безпека, якість
др. Ліна Раудоне, Литовський університет наук про здоров’я

11:45 – 12:00 Інноваційні продукти в галузі агротехнологій
др. Марина Рубінскене, Литовський центр аграрних і лісових наук

12:00 – 12:15 Вплив мікробіологічних препаратів на врожайність та якість цибулі
др. Аста Рамашкявічене, Університет Александраса Стульгінскіса

12:15 – 15:30 Зустрічі у форматі B2