23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Програма Fruit&Berries Plate

Fruit & Berries Plate 2018

ПРОГРАМА*
 
10:00 – 10:30 Реєстрація учасників
10:30 – 10:40 Відкриття Форуму
10:40 – 12:10 Дискусія «Урожай-2018: вплив на переробку та споживання»
Питання до розгляду:
  • Оцінка врожаю-2018 фруктів і ягід в Україні: фактори впливу та основні тенденції на ринку
  • Оцінка споживання фруктів та ягід в Україні: забезпечення переробної та харчової галузей сировиною
  • Збереження врожаю в несприятливих погодних умовах: застосування сучасних технологій та обладнання
  • Впровадження державних програм здорового харчування на прикладі програми «Шкільне яблуко»
  • Страхування – шлях до захисту від непрогнозованих ризиків

12:10 – 12:30 Кава-брейк
12:30 – 14:00 Дискусія «Безпечність фруктів та ягід: вимоги та способи їх виконання»
Питання до розгляду:
  • Застосування ЗЗР як засіб формування якісної та безпечної продукції
  • Використання імунних сортів для органічного дитячого харчування (європейський досвід)
  • Підтвердження безпеки фруктів та ягід

14:00 – 14:20 Кава-брейк
14:20 – 15:50 Дискусія «Переробка фруктів і ягід в Україні»
Питання до обговорення:
  • Стан та види переробки фруктів і ягід
  • Промислова переробка
  • HoReCa: потреби в плодово-ягідній продукції та вимоги до неї
  • Аграрні розписки – гарантія фінансування та збуту

15:50 – 16:00 Закриття ділової частини Форуму
16:00   Дегустаційний конкурс

* В програмі можуть бути зміни та доповнення

Участь у роботі Форуму є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

Організатори: Premier Expo, Укрсадпром