23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Bread Festival

Попередня програма*
23-24 жовтня Bread Festival
25 жовтня Всім хлібів
 
23 Жовтня «Хлібний день»
 
10.00-10.30   Реєстрація учасників
10.30-10.50   Pro Consulting
10.50-11.10   Від вибору борошна і бродіння, до випікання і продажів. Професіоналам і новачкам, Ігор Лаврешин, Голова проекту Hlib.Pro, експерт зі здорового харчування, шеф-інструктор Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України, бренд-шеф пекарні Прянікофф
11.10-11.30    Непереносимість глютену - міф чи реальність? Як зробити свій продукт безпечним і конкурентноздатним в сегменті Glutenfree, Ольга Наумова, Лікар алерголог к.м.н. Президент всеукраїнського товариства целіакії. Член європейської асоціації товариств целіакії (AOECS).
11.30-11.50    Вимоги до сертифікації хлібно-кондитерських виробництв для виходу на експорт у країни ЄС, Сергій Мойсеєнко, директор «Адвайзор»
12.00-15.00    Бізнес на пирогах, готові рішення, Богдан Венгер, RATIONAL AG,
15.00-18.00    Майстер-клас «Кекс Столичний», Андрій Пивовар, пекар, засновник фестивалю «Всім Хлібів»
 
 
ПРИДБАТИ КВИТОК

24 Жовтня «Кондитерський день»
 
10.00-10.30    Реєстрація учасників
10.30-10.50   Динаміка розвитку категорії кондитерські вироби vs зростаючого тренду здорового способу життя, Анастасія Пона, фахівець зі стратегічного розвитку бізнесу, Nielsen Україна.
10.50-11.50    Оптимізація кондитерського і хлібопекарського виробництва за рахунок скорочення постачальників сировини. Дегустація. Тетяна Кутько, головний технолог  ППКФ «Аміга»
11.50-12.45    Екструзійні інгрідієнти як сучасна основа  покращення органоліптичних та економічних показників кондитерського виробництва.  Світові та Українські приклади успішного впровадження. Віктор Медвідь,  директор Консалтингової компанії «William Іnvest Expert», консультант по інноваціям Торгово-промислового дому «Цезар» Заводу готових сніданків «AERO-Z».
15.00-16.00    Історія відкриття кондитерського виробництва з нуля, або як якісний продукт завжди перемагає,  Кирило Сміян, Творець Кондитерського дому "СМІЯН" і мережі кав'ярень-кондитерських "Milk & Honey". 
16.00-18.00    Майстер-клас. Порційна Павлова з маскарпоне та ягодами. Ягідний зефір. Зефір для вегетаріанців. Мироненко Олена, кондитер та кулінар.
 
ПРИДБАТИ КВИТОК

25 Жовтня  Всім Хлібів

10.00-10.30    Реєстрація учасників
10.30-11.00    Коноплі та льон – суперфуд 21 сторіччя, Тереза Терещенко, директор компанії Десналенд, яка займається виробництвом натуральної продукції з насіння льону та конопель у Північно-Східному регіоні України.
11.00-12.30    Бездріжджова випічка, як один з компонентів функціонального харчування.
Ніна Токарева, кондитер, пекар, кондитер (вегетаріанській, беззлаковій, бездріжджовій, sugar free напрямки), викладач. Засновниця корисних солодощів «Смакотікі», керівник центру кулінарії та творчості «Коло» м. Київ.
12.30-15.00    Особливості випічки Хліба з 100% цільнозернового свіжозмеленого борошна.
 Олена Луценко, пекар-ремісник, відео-блогер, ведуча хлібного блогу на Hlebomoli.ru.


ПРИДБАТИ КВИТОК