23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

28 жовтня 2016

Виноробство в Україні


Цільова аудиторія: сомельє, підприємці-початківці, ресторатори

10.00 - 11.30 Дискусійна панель «Як відкрити винний бар»
Поступово серед середнього класу українців знижується рівень вживання пива та горілки як основних алкогольних напоїв, все популярнішим стає культура споживання вина. Незважаючи на кризу, тенденція збільшення споживання алкогольних напоїв поза домом не йде на спад. Винні бари - логічне продовження моди на котельні бари, яка захлеснула Київ останні три роки. У винних барів є свої особливості роботи, які важливо знати перед тим, як вирішиться відкрити свій перший винний бар. На дискусійній панелі власники київських та одеських барів поділяться своїм досвідом, розкажуть про складання карти вин і меню, закупівлі, організацію винного освіти гостей і роботі з місцевими виробниками вин.

12.00-14.00 Круглий стіл «Розвиток українського виноробства. Просування культури вина в Україні»
Провідні винороби, сомельє, закупівельники і представники профільних асоціацій зберуться за круглим столом для того, щоб обговорити головні проблеми та перспективи розвитку виноградарства і виноробства в Україні. Важливими питаннями стануть обговорення контролю якості вітчизняної виноробної продукції, підтримка розвитку місцевих виноградарів і виноробів, проведення заходів по підвищенню знань про вино серед українських споживачів.
Спікери: Сікорський Дмитро - власник винного бару «Два Карла», Одеса, Зорік Уманський – «Ботега»   та інші спікери.

Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
Вартість участі: 300 грн.

Купити квиток

На всі заходи WorldFood Business Talks діє спеціальна знижка. Ви можете відвідати всі заходи, що відмічені знаком WorldFood Business Talks за ціною 1500 грн детальніше
Назадimg

Archive