23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Дводенний майстер-клас Bread Festival. Бриош. Здоба. Заміси для хліба


26 жовтня, 10.00-18.00

Цільова аудиторія: майстри, технологи, пекарі, кондитери

На майстер-класі Дениса Суховія ви дізнаєтеся, що таке справжній хліб на заквасці, чим відрізняється закваска від дріжджів, побачите європейську технологію виробництва ремісничого хліба. За два дні майстер-класу ви побачите повний процес виготовлення живого хліба від замісу до випічки. Денис розповість нюанси замішування, опише процес бродіння і пояснить, чому такий хліб виходить смачніше і корисніше ніж хліб масового виробництва.
Температурні режими випічки, як домогтися хрусткої скоринки і красивою структури м'якушки без добавок і хлібопекарських покращувачів, все це вам розповість засновник Гільдії пекарів України і діючий викладач Академії кулінарного і кондитерського мистецтва Ектора Хіменес-Браво - шеф-пекар Денис Суховій.
22.jpg

Час проведення: 10.00-18.00 

Організатори: Гільдія Пекарів України, ITE Group, Прем'єр Експо. За підтримки Кулінарної Академії Ектора Хіменес-Браво

Партнери: професійне обладнання – Новий Проект, професійний посуд, інвентар – Форвард


ddscww.png   Hector_logo_01-2016_academy_black-(1).png   NP_LOGO-(1).jpg
logo_r.png

Місце проведення: МВЦ, BreadFestival Zone

Вартість: 1 200 грн. (вартість за два дні 26-27 жовтня)

Купити квиток

Назадimg

Archive