23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

02 жовтня 2017

Оптимізація кондитерського і хлібопекарського виробництва


Про оптимізацію кондитерського і хлібопекарського виробництва, за рахунок скорочення постачальників сировини на Bread Festival 2017 розкаже Тетяна Кутько, головний технолог фірми Аміга
 
Для скорочення витрат логістики та запобігання входу неякісної сировини на виробництво, для оптимізації витрачених коштів, на розвиток бізнесу, необхідно скористатися послугами фірми «Аміга». Ця фірма допоможе убезпечити Вас, від зайвих витрат і не якісної сировини. Фірма «Аміга» - це джерело «інструментів», для реалізації задуманого виробниками. Можна підібрати сировину, для вирішення будь-яких, навіть самих незвичайних і екстраординарних проектів.

      


Таких проектів у «Аміга» безліч. Злагоджена робота всього колективу, дозволяє витримати натиск конкуренції інших постачальників і допомогти створити підсумковий продукт. У кожному новому проекті переплітаються: простота технологічного процесу, елегантність виконання, низька собівартість і легка здатність до навчання персоналу і ексклюзивність.

Тетяна запрошує на  Bread Festival 2017:

"Я дружина, мама, технолог. І я хочу розповісти дуже багато про те, що вмію і люблю робити. Хочу, щоб Ви полюбили мою професію так само, як її люблю я. я готова ділитися своїми знаннями. На самому початку свого професійного шляху, я поставила собі високу планку, ця планка зробила свою справу. Кожна людина, в житті може домогтися багато чого, для цього необхідно лише бажання. Головне ретельно працювати і щиро хотіти досягти успіхів. Я постараюся доступно розповісти все те, що зможе полегшити шлях до досягнення Вашої мети."
 

 
На майстер класі, будуть представлені вироби на основі сумішей, начинок, сировини ПВКФ Аміга. Буде проводитися дегустація готових виробів. Реєстрація на семінар-практикум https://goo.gl/V4txJT

Назадimg

Archive