23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

28 вересня 2017

Як зробити бізнес на пирогах? Готові рішення на BreadFestival 2017


Богдан Венгер, директор з розвитку компанії RATIONAL в Україні розкаже як пароконвектомат допоможе вирішити багато проблем на кухні, уникнути додаткових витрат і домогтися ефективності виробництва.

Всього один апарат на кухні, який займає не більше 1 кв.м. Стандартні якість на всіх рівнях навіть при повному завантаженні. Без контролю з боку персоналу, одним натисканням кнопки. SCC споживає на 70% менше електроенергії в порівнянні з традиційним обладнанням. Потрібно в середньому на 20% менше сировини. Робочий час може бути скорочено на 50%.

Ви переконаєтеся в цьому на власному досвіді під час нашої презентації. Клієнти не залишаться байдужими до ваших надзвичайно смачних, ситних, корисних пирогів, завжди стандартної якості, з різноманітними начинками, а ви будете отримувати прибуток від продажів.

Отримати квиток на BreadFestival 2017 можна за посиланням - https://breadfestival.ticketforevent.com/

Назадimg

Archive