23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

18 липня 2017

Spirulinka™ представляє

banner01-1920x653-(1).jpg

Надихнувшись досвідом високорозвинених країн, в яких турбота про здоров'я населення є важливою частиною національних програм, в тому числі і урядових, а також зростанням попиту на їжу високої якості - ми створили проект з вирощування мікроводорості Спіруліна.

Узагальнивши знання наших попередників у сфері культивації спіруліни (Spirulina Platensis) і проаналізувавши деякі недоліки процесів, нами був розроблений високотехнологічний метод вирощування, який дозволив нам отримувати в Україні продукт найвищого світового якості.

Основна ідея, яка була двигуном нашого ентузіазму - це донести до кінцевого споживача, максимально зберігши, без перебільшення, дивовижні, неповторні властивості водорості:
• 70% біомаси - це протеїн високої якості (95% якого повністю засвоюється).
• великий вміст життєво важливих амінокислот, які потрібні і важливі для організму людини, при цьому не виробляються ним самим.
• низька калорійність, низький вміст холестерину, цукру і жирів.
• помірний смакової спектр, який відмінно поєднується з іншими харчовими продуктами.
 
Спіруліна - це унікальне джерело харчування, що насичує організм всіма необхідними речовинами, які знаходяться в ній в більшій концентрації, ніж в будь-якому іншому продукті рослинного або тваринного походження (встановлено міністерством сільського господарства США https://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/3306):

• У 25 разів вищий вміст Бета-каротину, ніж у моркві.
• У 3 рази вищий вміст вітаміну Е, ніж в паростках пшениці.
• Найбагатший джерело вітаміну В12, що дуже важливо з точки зору використання спіруліни вегетаріанцями.
• Вміст заліза в 2-6 разів вище, ніж в яловичої печінки, що також значно перевершує ті ж показники в шпинаті та біфштексі.
• Багатий вміст природних мінералів у формі, легко засвоюваній організмом людини.
 
ТМ «Спірулінка» пропонує споживачеві свіжозаморожену біомасу мікроводорості спіруліна, упаковану в герметичний металізований пакет. Мікроводорость є одним з найчистіших, природно стерильних продуктів, знайдених в природі. Виробництво високого рівня, а також необхідна лабораторна діагностика гарантують те, що продукт безпечний для безпосереднього вживання в їжу без додаткової обробки.

Беручи до уваги актуальне питання екології харчування сучасної людини, ми пропонуємо високоякісну їжу, яка не тільки здатна заповнити велику кількість прогалин харчування, але і є засобом оздоровлення організму. Детально про це говорять провідні світові організації в області харчування і здоров'я:

- Всесвітня Організація Охорони Здоров'я (WHO): найкраща здорова їжа людства в 21-му столітті.
- Організація з харчування і сільського господарства (FAO): сама ідеальна їжа майбутнього.
- ЮНЕСКО (UNESCO): сама ідеальна і найбільш поживна їжа майбутнього.
- Світове Співтовариство з Харчуванню при ООН (UNWFC): ідеальне джерело живлення 21-го століття.
- 72-а Міжнародна Конференція по Протеїновим Мікроорганізмам: Суперпоживна їжа майбутнього.
- 74-а Конференція по Харчуванню ООН: Суперпоживна їжа.
- Американська Адміністрація по Їжі та Лікам: одне з кращих джерел протеїну.
- Японське Суспільство здорового Харчування: високоякісна, здорова їжа.
- Китайське Міністерство здоров'я: нове джерело поживних речовин.
 
spirulinka.com
Назадimg

Archive