23-25 Жовтень, 2019

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Ділова програма 2018

WorldFood Chocolate

Програма заходів виставки WorldFood Ukraine 2018

23 жовтня

10.00-17.00 РІТЕЙЛ ЦЕНТР WORLDFOOD UKRAINE 2018

Місце зустрічі представників мережевого рітейлу, ресторанного бізнесу з експонентами виставки – виробниками та дистриб’юторами продуктів харчування.

Контактна особа: Тетяна Шпак
тел.: 044 496 86 45 (вн. 235),
моб. : 8 096 619 31 07
e-mail: 
T.Shpak@pe.com.ua
Організатори:ITE Group, Прем’єр Експо

Місце проведення: Retail Centre


11.00-15.00  МІЖНАРОДНИЙ ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS

Захід закритого типу - Престижний міжнародний дегустаційний конкурс вин та алкоголю, який пройде за підтримки Асоціації сомельє України та Міжнародної асоціації сомельє. Кращі сомельє України та Європи нададуть незалежну експертну оцінку винам та алкоголю з усіх регіонів світу.

Місце проведення: Зал №14

Організатори: Wine&Spirits Ukraine, Асоціація сомельє України,  Міжнародна асоціація сомельє
 

14.00-16.00 ШКОЛА СОМЕЛЬЄ ТА БАРМЕНІВ

Слухачів ознайомлять з мистецтвом обслуговування за барною стійкою, технологією приготування і подачі коктейлів, організацією винного сервісу в ресторані, картою вин, роботою сомельє та еногастрономією. Програма пройде під керівництвом досвідчених викладачів зі Школи ресторанних професій MR.BAR School і Асоціації сомельє України які постійно навчають команди фахівців ресторанного бізнесу.

Місце проведення: Зал №15

Організатори: Wine&Spirits Ukraine, Асоціація Сомельє України та Школа ресторанних професій MR.BAR
 

 
24 жовтня

10.00-14.00 OPEN R&D LIETUVA – ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Тематика конференції:
  • Створення нових функціональних матеріалів
  • Технології виробництва харчових продуктів    
  • Створення інноваційних харчових продуктів
  • Функціональні харчові продукти
Місце проведення: Retail Centre

Контакти: Martynas.survilas@mita.lt

Організатори: Агентство з питань науки, інновацій і технологій, Литовський центр аграрних і лісових наук, Литовський університет наук про здоров’я, Університет Александраса Стульгінскіса, Каунаський технологічний університет, Університет Вітаутаса Великого

10.30-17.00 КОНФЕРЕНЦІЯ «ВИНОРОБСТВО УКРАЇНИ:

ЗАКОНОДАВСТВО. КОНТРОЛЮЮЧІ ОРГАНИ. ЕКСПОРТНИЙ ПОТЕНЦІАЛ»


Місце проведення: Зал №15

Організатори: Wine&Spirits Ukraine
 
 
11.00-14.00 МІЖНАРОДНИЙ ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС WINE&SPIRITS AWARDS

14. 00 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ ДЕГУСТАЦІЙНОГО КОНКУРСУ


Місце проведення: Зал №14
______

14.30 АВТОРСЬКИЙ СЕМІНАР ROBERTO CIPRESSO «ТЕРУАР: ЄДИНИЙ ШЛЯХ  У МАЙБУТНЄ ВИНА»

Організатори: Wine&Spirits Ukraine

Місце проведення: Retail Centre

 


25 жовтня

10.30-18.00 V МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ОРГАНІЧНА ПЕРЕРОБКА ТА ЗБУТ: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ГОТОВОГО ПРОДУКТУ»

 
Провідні українські виробники органічної харчової продукції поділяться історіями успіху та розкриють секрети, зокрема, що їх надихає на реалізацію своїх планів. 
Представники торгових мереж та магазинів проведуть відкриту дискусію на теми попиту на органічні продукти та можливостей, які можуть відкритися у випадку партнерства. 
 
Місце проведення: Зал № 14
Організатори: Органічна Україна, Органік Стандарт

Контакти: + 38 067 823 83 89, Тетяна Білик, bilyk.t@organicstandard.ua

+ 38 067 171 75 77, Олена Ракова, info@organicukraine.org.ua
 
11.00-12.00 ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ВІД ШКІДНИКІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

Програма:
  1. Шкідливі організми на харчових підприємствах.
  2. Економічні збитки від шкідників.
  3. Запровадження інтегрованої системи контролю шкідників на підприємствах.
  4. Оцінка ефективності захисних заходів.
Місце проведення: Зал № 15

Організатори: PROPECS

News