23-25 Жовтень, 2018

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

26 жовтня 2016

Як відкрити свій перший ресторан


Цільова аудиторія: підприємці


15.30-18.00 Дискусійна панель «Як відкрити свій перший ресторан / бар / кав'ярню: історії успіху рестораторів-новачків»
На дискусійній панелі спікери поділитися своїми надихаючими історіями про початок власного бізнесу і розкажуть, як вони пройшли шлях від ідеї до відкриття власного місця. Ми також дізнаємося з якими складнощами вони зіткнулися на своєму шляху і як уникнути типових помилок. Час економічної кризи - відмінна можливість для старту нового бізнесу з максимально низькою ціною входу на ринок. Звільняється безліч приміщень, значно знижується вартість оренди, старі ресторани закриваються і дають можливість новим ресторанам, барам і кафе проявити себе. На дискусійній панелі ми зібрали власників ресторанів, барів і кафе, які відкрили свій бізнес при мінімальних вкладеннях і швидко змогли досягти успіху і популярності.

Спікери: 

Надія Перевізник,
співвласник PR Bar
Олена Бортники, 
співвласники ресторану Кіфлік 
Тетяна Юрович, 
співвласники ресторану Кіфлік.
   

Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
Вартість: 300 грн

Купити квиток

На всі заходи WorldFood Business Talks діє спеціальна знижка. Ви можете відвідати всі заходи, що відмічені знаком WorldFood Business Talks за ціною 1500 грн детальніше

Назадimg

Archive